Ματαίωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας στη Σάμη

Ματαιώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο της Σάμης,  πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, κάτοικου της περιοχής.  Το “Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς”, η “Λαϊκή Επιτροπή Σάμης”, ο “Εμπορικός Σύλλογος Σάμης”, ο “Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης”, κάτοικοι από Σάμη και Πύλαρο, καθώς και το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και η ΚΝΕ, κινητοποιήθηκαν και ματαίωσαν τον προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα, πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Επισπεύδων στον πλειστηριασμό είναι η Alpha Bank.
Να σημειώσουμε πως ο σημερινός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, είναι ο πρώτος που γίνεται στη Κεφαλονιά.
Οι Γεράσιμος  Δημητράτος από το “Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς”, ο Μιχάλης Μαρκάτος από τον “Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Κεφαλονιάς και Ιθάκης” και ο Νίκος Αθανασάτος από την “Λαϊκή Επιτροπή Σάμης”, μίλησαν στην κάμερά μας για την σημερινή κινητοποίηση.
Στα video που ακολουθούν, μπορείτε να ακούσετε τι μας είπαν.
Τάσος Καβαλλιεράτος.
vlahatasamis.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις