Δύο Νέες Χορωδίες στο Πατραϊκό Ωδείο υπό τη διεύθυνση του Άγγελου Μουρελάτου

Ο Κεφαλονίτης μαέστρος Άγγελος Μουρελάτος συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας με μία ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση από το Πατραϊκό Ωδείο αυτή τη φορά, όπου αναλαμβάνει τη Διεύθυνση των δύο νέων τμημάτων Νεανικής και της Γυναικείας Χορωδίας.

Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε στον Άγγελο Μουρελάτο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά το Πατραϊκό Ωδείο:

Το Πατραϊκό Ωδείο με 80 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας συνεχίζει δημιουργώντας δύο νέες χορωδίες: ΝΕΑΝΙΚΗ Χορωδία και ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ Χορωδία.

Η Νεανική Χορωδία θα έχει ευρύ ρεπερτόριο, καλλιεργώντας τις νεανικές φωνές και χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο σώμα ως μουσικό όργανο με ενέργεια και κίνηση. Σκοπός η πραγματοποίηση ποικίλων Συναυλιών και συνεργασιών και η συμμετοχή σε Φεστιβάλ και Διαγωνισμούς.

Η Γυναικεία Χορωδία αγκαλιάζει κάθε ώριμη φωνή που θέλει να εκφραστεί μελωδικά με πολύ όρεξη και ενθουσιασμό για τη συγκρότηση Χορωδίας και τη συμμετοχή σε Συναυλίες και Εκδηλώσεις εντός και εκτός του Ωδείου μας.

Καλλιτεχνικός Υπεύθυνος ο Διευθυντής Χορωδίας, Ορχήστρας και Μαντολινάτας Άγγελος Μουρελάτος, με επιτυχημένη πορεία στο χορωδιακό χώρο και συμμετοχή και διακρίσεις σε Φεστιβάλ Χορωδιών, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή του – ως Διευθυντής Χορωδίας- στις εκδηλώσεις “Όλη η Ελλάδα για το Μίκη”.

Πληροφορίες-Εγγραφές από 1η Σεπτεμβρίου 2017

Κεντρικό: Σισίνη 2, τηλ.2610-325812 και 6932751195

Παράρτημα Ρίου: Αγ.Βαρβάρας 3(Ακταίο), τηλ.2610-995937

email:

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις