Να αφήσουν “τα σάπια” τα “παπαγαλάκια” της αντιπολίτευσης το Δ.Σ. αποφάσισε έλεγχο μόνο για τον πρώην Δ. Παλλικής

Σε απελπισία έχουν περιέλθει τα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια” της αντιπολίτευσης και γράφουν πως τάχα όλες οι Δημοτικές Αρχές ήξεραν για το “ξενοδοχείο Τυπάλδου”.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς έμαθε για το όλο ζήτημα μόλις το 2016 όπως τόνισε η νομική σύμβουλος του Δήμου Νίκη Χριστοφοράτου, και αμέσως έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την κατοχύρωση των συμφερόντων του Δήμου π.χ δικαστήριο για την ερμηνεία βούλησης του διαθέτη. Αντίθετα στον πρώην Δήμο Παλικής, όχι μόνο δεν έκαναν απολύτως τίποτε σε νομικό επίπεδο για τη διασφάλιση της κληρονομιάς αλλά επιπλέον απέκρυψαν κατά την απογραφή και την παράδοση στο μεγάλο Δήμο Κεφαλλονιάς τη συγκεκριμένη περιουσία.

Επομένως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα γι’αυτό και το δημοτικό συμβούλιο Κεφαλλονιάς αποφάσισε να στείλει στον Εισαγγελέα και στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης μόνο τους αρμοδίους του πρώην Δήμου Παλικής και κανέναν άλλο. Τζάμπα λοιπόν το “πλυντήριο” που επιχειρούν κάποιοι στο Ρουχωτά με γενίκευση των ευθυνών αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις