“Δεν πήραν το μάθημά τους” οι αντιπολιτευόμενοι-Προσπαθούν να εμποδίσουν τα νέα μεγάλα έργα

Τελικά αυτοί οι αντιπολιτευόμενοι το Δήμο Κεφαλλονιάς “δεν πήραν το μάθημά τους” από τη γενική χλεύη και την αποδοκιμασία που εισέπραξαν όταν προσπάθησαν με διάφορες μεθοδεύσεις και πάντα ανώνυμα να ακυρώσουν την κατασκευή των μεγάλων έργων αναμόρφωσης του νησιού (πλατεία Βαλλιάνου, παραλιακή Αργοστολίου, Λεγατάτα Ληξουρίου κλπ).

Εσχάτως λοιπόν βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες γελοίες ψευτοτεχνοκρατικές αναλύσεις ότι δήθεν υπάρχουν προβλήματα για την πρόοδο των νέων μεγάλων έργων όπως π.χ της αναμόρφωσης της περιοχής της Κυανής Ακτής ή για το Γηροκομείο Κεφαλονιάς.

Όσο όμως και να αγωνιούν οι αντιπολιτευόμενοι, όσο και να κάνουν “το άσπρο-μαύρο”, θα πιουν και αυτή τη φορά το “πικρό ποτήρι” μέχρι τέλους. Η Κεφαλονιά αλλάζει και τα νέα μεγάλα έργα θα προχωρήσουν και οι πρώην παράγοντες θα μείνουν απλά με την κακία τους, την “αρρώστια” τους και τα δικαστήρια που εκκρεμούν σε βάρος τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις