30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Αθλητική – Πολιτιστική Εκδήλωση «Ρυθμικά βήματα σε νέες διαδρομές»

Στα πλαίσια του προπονητικού camp τραμπολίνου, που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ» με τον προπονητή Ίβο Κράστεβ, έναν καταξιωμένο προπονητή και διεθνή κριτή στο άθλημα του Τραμπολίνου, θα διεξαχθεί χορευτική πολιτιστική εκδήλωση το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» .

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τμήματα του Α.Γ.Σ. «ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ», της φιλοξενούμενης ομάδας «Kyustendil Bulgaria» αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ».

Σας περιμένουμε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που ως βασικά της στοιχεία θα έχει τον χορό -μοντέρνο & παραδοσιακό- και τη γυμναστική.

Δυναμική, λοιπόν, έναρξη της φετινής αθλητικής-πολιτιστικής χρονιάς με τη συνεργασία δύο ιστορικών συλλόγων του νησιού μας, του Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ», που με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά σας.

SONY DSC

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Με εκτίμηση

Α.Γ.Σ.ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ

σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιάς «Ο ΜΠΑΛΛΟΣ»

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις