Σκάνδαλο “Ξενοδοχείο Τυπάλδου”, το άσπρο δεν γίνεται μαύρο-Έχει τη βούλα του πρώην Δήμου Παλικής

Όσο και να προσπαθούν απεγνωσμένα ορισμένα “παπαγαλάκια” της αντιπολίτευσης “να κάνουν το άσπρο-μαύρο” η αλήθεια δεν κρύβεται:

Το περίφημο σκάνδαλο με την απόκρυψη της περιουσίας του πρώην Δήμου Παλικής και τη μη αποτύπωσή της ορθά κατά την παράδοσή της στο Δήμο Κεφαλλονιάς έχει “βούλα και σφραγίδα” και αυτή είναι του πρώην Δήμου Παλικής. Ο διάδοχος του πρώην Δήμου Παλικής, Δήμος Κεφαλλονιάς από το 2016 που ενημερώθηκε για το ζήτημα από έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μέχρι και σήμερα ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (π.χ δικαστήριο για ερμηνεία της βούλησης του διαθέτη) ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ (ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ). Το γεγονός ότι δεν πολιτικοποίησε ένα τόσο περίπλοκο και σύνθετο νομικά ζήτημα περιποιεί τιμή στη Δημοτική Αρχή για τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία της και όχι ψόγο.

Το θέμα έλαβε πολιτικές διαστάσεις λόγω της επιλογής της αντιπολίτευσης να το καταστήσει αντικείμενο μικροπαραταξιακών συγκρούσεων, αλλά και πάλι η αντιπολίτευση βγήκε “κουρεμένη” αφού πλέον ενημερώθηκαν όλοι ότι το κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου στον πρώην Δήμο Παλικής δεν είναι άλλος από τον πρώην Δήμαρχο Παλικής Βασίλη Ρουχωτά ο οποίος πλέον δεν προλαβαίνει να “απολογείται”.

Τα παραπάνω τα έχουν καταλάβει όλοι, οπότε ματαίως τα διαδικτυακά και δημοσιογραφικά “φερέφωνα” της αντιπολίτευσης προσπαθούν δόλια να ανακατέψουν το μεγάλο και ενιαίο Δήμο Κεφαλλονιάς με το σκάνδαλο του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” το οποίο αφορά και έλαβε χώρα κατά την ύπαρξη του πρώην Δήμου Παλικής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις