Καλά δείγματα από άνδρες και παίδες του ΑΣΚ στα πρώτα τους φιλικά

Καλά δείγματα γραφής έδειξαν τόσο το ανδρικό, όσο και το παιδικό τμήμα του Αθλητού Συλλόγου Κεφαλονιάς, στα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια της σεζόν.

Η ανδρική ομάδα αναμετρήθηκε στο Αργοστόλι, κόντρα στον ΝΕΟΛ και στο παιχνίδι παρουσίασαν πολύ ωραία εικόνα τα νέα σε ηλικία παιδιά της ομάδας, οι νέες μεταγραφές και γενικά όλη η ομάδα.

Ο ΑΣΚ εμφανίστηκε με αρκετές απουσίες (Ακτύπης, Μπαχός και Καβαλλιεράτος), με τους δύο πρώτους να ενσωματώνονται με την ομάδα στο φιλικό κόντρα στην Ζάκυνθο, που θα διεξαχθεί στο γειτονικό νησί.

Παράλληλα, την πρώτη του φιλική αναμέτρηση είχε και το παιδικό τμήμα του ΑΣΚ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της ΑΓΕΖ. Η ομάδα της Ζακύνθου ευχαρίστησε τον ΑΣΚ για την φιλοξενία του, την οποία όπως τόνισαν οι άνθρωποί της, σύντομα θα ανταποδώσουν.

Και οι δύο αγώνες αποτέλεσαν μια καλή ευκαιρία στους προπονητές των ομάδων να βγάλουν τα χρήσιμα συμπεράσματά τους.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις