Αν είναι δυνατόν! Και δεύτερο σκάνδαλο Ρουχωτά πάλι με ξενοδοχείο στον πρώην Δήμο Παλικής!!!

Σε “Hotel PALIKI” είχε μετατρέψει, κατά πως φαίνεται, τον πρώην Δήμο της ομώνυμης περιοχής της Κεφαλονιάς ο πρώην Δήμαρχος αυτής και νυν δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βασίλης Ρουχωτάς.

Πρόκειται για ένα τελείως ξεχωριστό σκάνδαλο από αυτό του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” , την ύπαρξη του οποίου είχε “εξαφανίσει” από τα αρχεία του πρώην Δήμου,καθώς η νέα περίεργη ιστορία, πάλι με ξενοδοχείο, αφορά το “GARDEN VILLAGE” στην περιοχή του Αη Γιάννη Παλικής.

Για όσους δεν ξέρουν είναι η τεράστια κατασκευή που βλέπουμε ακριβώς στο νότιο σημείο του “ποδιού” της Παλικής.

Το νέο σκάνδαλο έχει ως εξής:

Ενώ ο πρώην Δήμος Παλικής είχε προχωρήσει σε δημοπρασία για μίσθωση ακινήτου ιδιοκτησίας του με τιμή εκκίνησης 11.000 ευρώ το χρόνο, όταν τελικά οι δύο συνεχόμενες δημοπρασίες απέβησαν άκαρπες, αντί να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση με μίσθωμα ακριβώς το ποσό της τιμής εκκίνησης των δημοπρασιών, ΟΠΩΣ ΡΗΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ, για άγνωστους λόγους κατέβασε αυθαίρετα το μίσθωμα στο μισό ποσό και το έδωσε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του “GARDEN VILLAGE”!!! !!!

Η ιστορία του GARDEN VILLAGE έχει και άλλες ενδιαφέρουσες πτυχές, όπως για παράδειγμα ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ. Μη τα θέλετε όμως όλα αμέσως στο πιάτο αφού και αυτή η ιστορία έχει “ψωμί αλλά και λαβράκια”.

Η ουσία είναι ότι όπου ξενοδοχείο ο Ρουχωτάς είναι “μέσα” καθώς μη ξεχνάμε είναι παράλληλα και συνιδιοκτήτης του γνωστού ξενοδοχείου της Παλικής “ΠΑΛΑΤΙΝΟ” με συνεταίρο έναν άλλο πρώην Δήμαρχο Ληξουρίου, τον Μάκη Θεοτοκάτο, δηλαδή “του ξενοδοχείου το κάγκελο” ένα πράγμα…

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις