“Πράσινο φως” από Δ.Σ. για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο Ληξούρι-Λυκούδης: Ένα ιστορικό έργο

Ομόφωνο “πράσινο φως” πήρε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο ένα πολύ σημαντικό έργο πνοής και υποδομής για την πόλη του Ληξουρίου. Πρόκειται για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης, έργο που εντάχθηκε πρόσφατα στο ΠΕΠ Ιονίων Νήσων καθώς εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Κεφαλλονιάς. Βέβαια η αντιπολίτευση, ακόμη και σε ένα θέμα που αφορούσε την υλοποίηση σημαντικού έργου, δεν παρέλειψε να ασκήσει ανούσια κριτική ενώ επιχείρησε να υποβαθμίσει την συμβολή της Δημοτικής Αρχής που ήταν καθοριστική στην ωρίμανση και ένταξη του έργου.

Από την πλευρά της πλειοψηφίας ο Αναπληρωτής Δημάρχου Δ. Λυκούδης στηλίτευσε την στάση της αντιπολίτευσης ακόμη και σε ένα θέμα που αφορούσε έργο να μην μπορεί να ξεπεράσει “τα συρματοπλέγματα της αντιπαράθεσης” και με άλλα λόγια να προσπαθεί να μειώσει αυτή την προσπάθεια. Τόνισε ότι με αυτό το έργο ξεκινάει η προσπάθεια για το “Νέο Ληξούρι” τονίζοντας ότι η μελέτη του έργου ανατέθηκε από την Δημοτική Αρχή Παρίση. Υποστήριξε ότι με το έργο αυτό καταργείται το δίκτυο αμιαντοσωλήνων και ελαχιστοποιούνται οι διαρροές. Επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα ιστορικό έργο για το Ληξούρι που εμπνεύστηκε, μελέτησε και ενέταξε η Δημοτική Αρχή Παρίση και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι θα πρέπει η αντιπολίτευση κάποια στιγμή να αναγνωρίσει τα επιτεύγματα αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις