Ευχαριστήρια επστολή-2ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Κεντημάτων

Ευχαριστήριο

Το Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς ευχαριστεί θερμά τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη σε όλες του τις δραστηριότητες όλα τα χρόνια.

Ιδιαίτερα, τα ευχαριστεί για την προβολή και στήριξη της εκδήλωσης με θέμα ” Το Χαροκόπειο Εργστήριο… Ταξίδι σο Χρόνο… Κομπάσο και Μοσκιά…” που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη τις 19 Ιουλίου 2017 σε συνεργασία με την EcoluxeLondon, την κ. Στάμω Αμπατιέλου και το Σύλλογο Ναυτικών Κεφαλονιάς ”Νίκος Καββαδίας”. Τα ευχαριστεί και για τα επαινετικά τους σχόλια για τους ομιλητές και ομιλήτριες της εκδήλωσης, την οργάνωση και το έργο που συνεχίζει να επιτελείται στο Χαροκόπειο Εργαστήριο Κεφαλονιάς.

Με εκτίμηση

Για το Χαροκόπειο Εργαστήριο

  Η πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής   

    Χενριέττε Μεταξά 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το Χαροκόπειο Εργαστήριο δέχεται αιτήσεις συμμετοχής εώς τις 10/9/2017 για το 2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΗΜΑΤΩΝ

αντιγράφων του Κοργιαλενείου Λαογραφικού Μουσείου, όπως μπιμπίλες, ρισελιέ, κοφτό, ανεβατό, λασέ, διάφορα φιλτιρέ, Ελληνική δανδέλα.

Για την συμμετοχή απαιτούνται βασικές γνώσεις και εμπειρία στην κεντητική τέχνη.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι εκπαιδευόμενες να εργάζονται για τις ανάγκες του Χαροκοπείου Εργαστηρίου και για δική τους επαγγελματική χρήση.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες όπως επικοινωνήσουν για δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 26710 – 28794 ή στο 697.470.2527 (κα. Ελένη Αντωνάτου).

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις