Εκπόνηση σύγχρονης κυκλοφοριακής μελέτης με χρηματοδότηση Πράσινου Ταμείου

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα ήρθε προς συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αφορούσε την δυνατότητα εκπόνησης μίας σύγχρονης κυκλοφοριακής μελέτης για τα αστικά κέντρα μέσω χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.

Την εισήγηση έκανε η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σοφία Γαρμπή που τόνισε ότι πρόκειται για μία δράση που θα μπορεί να δώσει λύση σε ζητήματα κινητικότητας που αφορούν και σε πεζούς και σε αυτοκίνητα ενώ ως πεδίο εφαρμογής θα επιλεχθεί το Αργοστόλι και το περιαστικό του περιβάλλον. Σε ότι αφορά για τις λεπτομέρειες της μελέτης η Αντιδήμαρχος είπε ότι αναμένεται σχετική ΚΥΑ με κατευθυντήριες οδηγίες ενώ τα χρήματα για την μελέτη είναι 45.000 ευρώ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις