Αλληλέγγυοι στον “κατηγορούμενο” Ρουχωτά Θεόφιλος, Τζωρτζάτος

“Επιτροπή Αλληλεγγύης” στον “κατηγορούμενο” για το σκάνδαλο του “ξενοδοχείου Τυπάλδου” Βασίλη Ρουχωτά έχουν συστήσει και οι υπόλοιποι αντιπολιτευόμενοι χρεωνόμενοι έτσι πολιτικά και τις όποιες εξελίξεις εις βάρος του Ρουχωτά σε σχέση με αυτή την πολύ περίεργη ιστορία.

Το σίγουρο είναι ότι η μείζων αντιπολίτευση (παράταξη Μιχαλάτου) αλλά και η “ουρά” της (π.χ Τζωρτζάτος) ταυτίστηκαν με την “απολογία” και την “άμυνα” του Βασίλη Ρουχωτά οπότε μοιραία θα έχουν και το πολιτικό κόστος από την πορεία αυτής της υπόθεσης που τουλάχιστον “όζει”.

Το πιο αστείο του όλου θέματος είναι πως το “λάκκο τον άνοιξαν ακριβώς οι Μιχαλάτος και Τζωρτζάτος” αφού αυτοί επέμεναν να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο πιστεύοντας ότι θα κάνουν το “άσπρο-μαύρο” και ότι θα εμφανίσουν ψευδώς ότι δήθεν η Δημοτική Αρχή έχει ευθύνες.

Τελικά όμως το μόνο που πέτυχαν ήταν να “αναδειχθεί” το όλο ζήτημα και επομένως να δημοσιοποιηθεί η “εμπλοκή” Ρουχωτά οπότε κατά κυριολεξία “έκαψαν” τον πρώην Δήμαρχο Παλικής και νυν δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Πρώτα δηλαδή “πέταξαν στην αρένα” τον Β. Ρουχωτά και μετά έσπευσαν να του συμπαρασταθούν, δηλαδή “να σε κάψω Βασίλη, να σε αλείψω λάδι”.

Τώρα η παραπάνω γκάφα της αντιπολίτευσης ήταν τυχαία όπως πιστεύουν οι πιο αφελείς, ή μήπως ήταν οργανωμένη στρατηγική του Θεόφιλου για να “τελειώσει” πολιτικά το Ρουχωτά και να μείνει μόνος του στο χώρο της αντιπολίτευσης, όπως ισχυρίζονται οι πιο “πονηρεμένοι”;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ρουχωτάς μετά από όλα αυτά “θα τρέχει” για καιρό σε δικαστήρια, πειθαρχικά συμβούλια, ελεγκτικούς μηχανισμούς (ΣΔΟΕ κ.α.) και “δεν συμμαζεύεται”.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις