Συναυλία με τον Γιάννη Γιοκαρίνη στα Κουρκουμελάτα

Στα πλαίσια της 3ης Ιόνιας Εκδήλωσης Αερόψυκτων Αυτοκινήτων, η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & η Λέσχη Σκαραβαίων Κεφαλονιάς διοργανώνουν Συναυλία με τον Γιάννη Γιοκαρίνη στο Στάδιο Κουρκουμελάτων το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 9.00μμ με Ελεύθερη Είσοδο.

Ένας  από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς της μουσικής μας που με τα αναπάντεχα τραγούδια του για δεκαετίες τώρα, συμμετέχει  στο σάουντρακ της ζωής μας.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και αυτό θεμελίωσε την μουσική του εμπειρία, τα πρώτα ακούσματα, και ασχολήθηκε με την μουσική και τις μουσικές παρέες της εποχής από τα πρώτα εφηβικά του χρόνια.

Παίζει Rock & Blues με τα γνωστά συγκροτήματα της εποχής σαν μουσικός και τραγουδιστής.

Γρήγορα αναπτύσσει και εκδηλώνει τις δημιουργικές ικανότητες και από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’80 αρχίζει να δημοσιοποιεί την γόνιμη και πλούσια δισκογραφική του πορεία καθώς και μια ομοβροντία συναυλιών – συνεργασιών & εμφανίσεων έως και σήμερα.

Ανήκει στους καλλιτέχνες που αθόρυβα παρέδωσε μια από τις πιο πλούσιες δισκογραφικά και δημιουργικά μουσικές ιστορίες.

Ρομαντικός – Κυνικός  και αθεράπευτα ροκ εν ρολ -γράφει και τραγουδάει τη «στιγμή», μας παρασέρνει με την τρέλα και τις νότες του και μας προσκαλεί να γίνουμε μέρος της πιο.. ..απρόβλεπτης-ευχάριστης-συγκινητικής-ασόβαρης-σοβαρής.. παράστασης, …γεμάτη «ΣΤΙΓΜΕΣ» σαν κι αυτές…

 «Κιθαρίστας ή Ντράμερ»..

«Τσικαμπούμ»..

..«Ευλαμπία»

«Νοσταλγός του Rock n Roll»..

«Δεν είμαστε καλά»

μα .. Θα Γίνουμε Καλά”

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις