Με επιτυχία οι καλοκαιρινοί αγώνες του ΝΟΚΙ

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 30 χρόνια σημαντικής παρουσία στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Χθες το απόγευμα μικροί και έφηβοι αθλητές συμμετείχαν στους ετήσιους καλοκαιρινούς κολυμβητικούς αγώνες στο Κολυμβητήριο Αργοστολίου κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των γονέων και των φίλων τους δείχνοντας σε όλους τις ικανότητές τους στην κολύμβηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε κολύμβηση των μικρών αθλητών με την βοήθεια συνοδών και αμέσως μετά διαγωνίστηκαν σε ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα και ελεύθερο τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνισμάτων ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και των διπλωμάτων στους νικητές των αγωνισμάτων, μετάλλια πήραν και οι μικροί αθλητές που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών για την συμμετοχή τους.

Συγχαρητήρια στο ΝΟΚΙ και σε όλους το εκπαιδευτικό προσωπικό για την όμορφη εκδήλωση αλλά και για την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στον Όμιλο, συγχαρητήρια και μπράβο αξίζουν βέβαια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις