3η Ιόνια συνάντηση Volkswagen στην Κεφαλονιά από 1/9 έως και 3/9/2017

Το vw Fan Club Κεφαλονιάς πραγματοποιεί την 3ημερη συνάντηση κλασικών vw που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 01/09/2017 έως 03/09/2017 με συμμετοχές από Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία και από όλη την Ελλάδα, στην Κεφαλονιά.
Η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη, με πολλές επισκέψεις σε αξιοθέατα της Κεφαλονιάς όπως στο Μύρτο, στην Άσσο στο Ληξούρι, στους παραγωγούς της Ρομπόλας στα Ομαλά και με πολλές οργανωμένες εκδηλώσεις όπως τη Συναυλία με τον αγαπητό σε όλους μας Γιάννη ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ στο γήπεδο των Κουρκουμελάτων με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για όλο το κοινό το Σάββατο 2/9/2017 στις 21:00, beach party στο Sombrero beach bar στην παραλία Ξι στο Ληξούρι με ρυθμούς Κούβας και Live με τους Grupo Buenaventura, παιχνίδια στη λίμνη του Κουτάβου με συλλεκτικά έπαθλα και κλείσιμο της εκδήλωσης στο κάμπινγκ Αργοστολίου με άλλο ένα LIVE με το νέο εισερχόμενο group στο χώρο της μουσικής από το Αργοστόλι, τους CAReta!!!! Ένα σχήμα που θα συναρπάσει όλο το κοινό!!
Το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην πρόσκληση της εκδήλωσης στο facebook
https://www.facebook.com/events/114214165767010/?fref=ts
Αν μας δείτε στους δρόμους της Κεφαλονιάς μην ξαφνιαστείτε… καθίστε και απολαύστε τα!!

Ευχαριστώ πολύ
Χάρης Αμούργης
vw Aircooled Fan Club Kefalonia

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις