Ευχαριστήρια επιστολή για την επιτυχημένη Συνάντηση Χορωδιών στο Λόφο Μασπάλι

Μοναδική η θέα από το λόφο Μασπάλι μοναδικό και το θέαμα που μας προσέφεραν οι χορωδίες και οι μαντολινάτες. Υπέροχες μελωδικές φωνές με την συνοδεία τους μας τίμησαν και μας συντρόφευσαν στην τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου μας. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το εκκλησιαστικό συμβούλιο της εκκλησίας, την ΚΕΔΗΚΕ, τις χορωδίες “Τζώρτζη Δελλαπόρτα”, την μικτή χορωδία και μαντολινάτα Λειβαθούς, την χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου, τους μαέστρους Βασίλη Καλογηρα και Σπύρο Θεοτοκάτο για την φανταστική βραδιά που μας χάρισαν και για την συμμετοχή τους στο πρώτο Χορωδιακό Φεστιβάλ Μασπάλι 2017. Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς, τα ξενοδοχεία Kefalonia Pallace και Appolonion Resort. Τα μέλη του Δ.Σ., όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου.

Eκ του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Μαντζαβινάτων Βουνίου “η Κουνόπετρα”
 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις