Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και όχι το Σάββατο η εκδήλωση στην πλ. Καμπάνας «Βραδιά Κεφαλονίτικης Καντάδας»

Ανακοινώνεται ότι η «Βραδιά Κεφαλονίτικης Καντάδας», θα δοθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, αντί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένη.
Η συναυλία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κεφαλονίτη συνθέτη Σπύρου Μαρκάτου και στο πρώτο μέρος θα ακουστούν δικές του συνθέσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος θα ερμηνευτούν καντάδες διαφόρων Κεφαλλήνων συνθετών.
Στην εκδήλωση θα λάβουν χώρα και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του συνθέτη, που φιλοτέχνησε ο Κεφαλονίτης γλύπτης Σπύρος Χουρμούζης, ευγενώς προσφερόμενος και θα αναγνωσθεί σύντομη ομιλία για τη σημασία του έργου του Σπύρου Μαρκάτου στο μουσικό πολιτισμό του νησιού.
Την εκδήλωση επιμελούνται καλλιτεχνικά οι αδελφοί Καραβιώτη.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι εξής καλλιτέχνες:

Σπύρος Καραβιώτης: Α΄φωνή – κιθάρα,

Γεράσιμος Καραβιώτης: Β΄φωνή – κιθάρα,

Λεωνίδας Αντύπας: βαρύτονος,

Παναγιώτης Καριώτης: μπάσος,

Σωτήρης Γκλαβάς: μαντολίνο Ι,

Σταύρος Παργινός: μαντολίνο ΙΙ,

Παντελής Σκιαδαρέσης: Κοντραμπάσο

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις