23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Συνεχίστηκε απρόσκοπτα στο διεθνή τύπο και μέσα η προβολή των Ιονίων Νήσων

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνεχίστηκε απρόσκοπτα στο διεθνή τύπο και μέσα η προβολή των Ιονίων Νήσων, σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια.

Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε στο  Γαλλικό περιοδικό “FlyAndGo”,  το δεύτερο μέρος του πολυσέλιδου άρθρου της δημοσιογράφου κ. Dorisse Pradal που αφορά την Κέρκυρα, την οποία είχε επισκεφτεί στο πλαίσιο της συνεργασίας Π.Ι.Ν και Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας. (σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: www.flyandgo.fr,     https://flyandgo.fr/corfou-nos-bonnes-idees-sejour-de-reve/ ).

Επίσης στο Γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό “Das Neue Blatt”,  με πωλήσεις 386.478 τεμάχια, δημοσιεύτηκε τετρασέλιδο άρθρο για τα Ιόνια Νησιά, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Above & Beyond Consulting. Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχει το σχετικό δημοσίευμα.

Στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας “Live Planet” (16 εκατομ. τηλεθεατές), το οποίο είχε επισκεφτεί  την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και την Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Π.Ι.Ν με το Γραφείο ΕΟΤ Μόσχας και τον κ. Γ.Γ. ΕΟΤ, προβλήθηκαν τα Videos, τα οποία είναι στους σχετικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους:

Οι παραπάνω δράσεις θα συνεχιστούν τόσο στο τρέχον όσο και στο επόμενο διάστημα, διότι έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό και πρωτίστως κόστος ελάχιστο έως μηδενικό, για το Ελληνικό δημόσιο λόγω της μεγάλης διάθεσης των επιχειρήσεων της ΠΙΝ να συνεισφέρουν στις δράσεις αυτές.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις