Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί στα αεροδρόμια Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Κέρκυρας

Συνελήφθησαν χθες (29-08-2017), στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, έξι (6) συνολικά αλλοδαποί υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Ειδικότερα, στην Κεφαλονιά, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου την Τρίτη (29-08-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ένας 20χρονος υπήκοος Συρίας και ένα ζευγάρι υπηκόων Ιράκ ηλικίας 39 και 42ετών, μαζί με τα τρία (3) ανήλικα τέκνα τους, καθώς και ακόμη ένας 31χρονος υπήκοος Ιράκ, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επιπλέον την ίδια ημέρα, (29-8-2017), το πρωί, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, διαπίστωσαν, ότι ένας 25χρονος υπήκοος Συρίας, κάτοχος πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Επίσης την Δευτέρα (28-08-2017) το απόγευμα, εντοπίστηκε κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 26χρονος υπήκοος Συρίας, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία, κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις