Ναυαγοσώστες Ακτής-Γίνονται μαθήματα από 1 Σεπτέμβρη για πτυχία

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΑΚΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑ. Όποιος επιθυμεί παλιοί και νέοι μαθητές μας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΑΚΤΗΣ να δώσουν εξετάσεις στο Λιμεναρχείο, η Σχολή μας θα πραγματοποιήσει προπονήσεις ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

Έχουν συμβεί 2 θάνατοι στο νησί μας σε Πισίνες. ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΦΕΚ ΝΟΜΟΣ 3766/2009-ΦΕΚ 102/Α’/1.7.2009 πρέπει να υπάρχει κάποιος ο οποίος διαθέτει πτυχίο ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ κατάλληλα εκπαιδευμένος και με το πτυχίο του σε ισχύ.

ΟΛΑ τα πτυχία Πρώτων Βοηθειών και Εποπτών Ασφαλείας Πισίνας έχουν ΙΣΧΥ 3 ΕΤΗ. Μετά τη λήξη του πτυχίου δεν καλύπτεστε νομικά σε περίπτωση ατυχήματος (ΕΜΦΡΑΓΜΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, ΠΝΙΓΜΟΣ κλπ.) εντός και εκτός πισίνας.

Η ενημέρωση γίνεται έτσι ώστε οι επαγγελματίες να είναι νομικά καλλυμένοι σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος μιας και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται συχνά το φαινόμενο οι ξένοι τουρίστες να αναζητούν αιτίες ατυχημάτων κατά την διάρκεια των διακοπών τους για να εισπράτουν χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Η σχολή μας εκπαιδεύει σε όλο το Ιόνιο. Για πληροφορίες τηλ 6972944922.

Ναυγοσωστική Σχολή Ιονίου Action Club Hellas-Kefalonian Adventures

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις