Η επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού ”ΆΣΕ ΜΕ…”από την σχολή ‘Art & Style’ Dance Studio

Σας παρουσιάζουμε το βίντεο της επιτυχημένης παράστασης του καλοκαιριού ”ΑΣΕ ΜΕ…’ της σχολή χορού Art & Style Dance Studio . Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Γεράσιμος Σκλάβος στο Μπαστούνι στις αρχές Ιουλίου από όλους τους μαθητές της σχολής.

Αποσπάσματα της επιτυχημένης παράστασης παρουσιάστηκαν στην Ιταλία στον Διεθνή διαγωνισμό ακαδημιών χορού όπου η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην 1η θέση στο τανγκό ενηλίκων , 2η θέση στο Σύγχρονο ενηλίκων , 2η θέση στη jazz εφήβων , 3η θέση στο Σύγχρονο εφήβων. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπα’ι’κής Ένωσης καθώς και τα σεμινάρια της υποτροφίας που παρακολούθησε η σχολή.

Η Όλγα Γαλιατσάτου ως χορογράφος κέρδισε βραβείο καλύτερης χορογραφίας και πρόκριση για τον διεθνή διαγωνισμό χορογράφων στην Ρώμη. Επίσης συνεργασία με Εταιρία χορογράφων της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Ιταλίας.

Ας θυμηθούμε τί έγινε στην παράσταση ‘ΑΣΕ ΜΕ…’ :

Οι εγγραφές στην σχολή για το διδακτικό έτος 2017-2018 αρχίζουν από 1η Σεπτεμβρίου .

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις