Μάγεψε η βαρκαρόλα στην Άσσο (εικόνες – βίντεο)

Στην μαγευτική Άσσο πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ μια μοναδική βραδιά με τους αδελφούς Καραβιώτη να σκορπίζουν μέσα από καίκι στην θάλασσα  πανέμορφα ρομαντικά Κεφαλονίτικα και Ιταλικά τραγούδια .
 Μια μαγευτική ατμόσφαιρα είχε δημιουργηθεί στο παραλιακό χωριό της Άσσου, πανέμορφος φωτισμός, δαυλοί στην παραλία, κεράκια αναμμένα παντού και ο κόσμος είχε γεμίσει κυριολεκτικά τον παραλιακό χώρο  ακούγοντας τις παραδοσιακές επτανησιακές καντάδες και τα Ιταλικά τραγούδια.

Μαζί με τους αδελφούς Καραβιώτη και την παρέα τους,   βάρκες  έδιναν μια ξεχωριστή ρομαντική νότα στην βραδιά. Δίκαια θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί σαν η καλύτερη εκδήλωση της περιοχής για το φετινό Καλοκαίρι.Η “βαρκαρόλα”  συνεχίσθηκε με υπέροχα τραγούδια σε περαντζάδα κατά μήκος του λιμανιού και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με πολύ κέφι και χορό στην όμορφα διαμορφωμένη με κάτασπρα τραπέζια πλατεία του χωριού από τον πολιτιστικό σύλλογο «Η ΑΣΣΟΣ».

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από το γλέντι που ακολούθησε στην πλατεία του χωριού


kefaloniamas.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις