Ληξούρι: Δημοπράτηση μελετών για την αποκατάσταση του πρώην Δημαρχείου και Θεάτρου

Δύο ακόμη έργα αποκατάστασης από τους σεισμούς του 2014 στο Ληξούρι μπαίνουν σε πορεία ολοκλήρωσης στο Ληξούρι. Πρόκειται για το πρώην Δημαρχείο και το Δημοτικό Θέατρο καθώς ο Δήμος προχωράει σε δημοπράτηση των μελετών.

Στις 26 Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών για το πρώην Δημαρχείο ενώ ο προυπολογισμός ανέρχεται στα 74.000 περίπου ευρώ και ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης ορίζεται σε 3 μήνες.

Σε ότι αφορά στο Δημοτικό Θέατρο η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών ορίζεται η 3η Οκτωβρίου ενώ ο προυπολογισμός είναι περίπου 187.000 ευρώ και ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης είναι 5 μήνες. Και οι δύο μελέτες χρηματοδοτούνται από πιστώσεις ασφαλιστικής αποζημίωσης καθώς η Δημοτική Αρχή Παρίση είχε την πρόνοια να ασφαλίσει τα δύο κτίρια.

Μετά την ολοκλήρωση των μελετών θα ακολουθήσει η δημοπράτηση των έργων

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις