Εισαγωγή φοιτητών στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων

Ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και στις οικογένειες τους, που στήριξαν ποικιλοτρόπως τα παιδιά τους σε αυτό τον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το οποίο συνεχίζει να προσφέρει σημαντικό έργο στην Ανώτατη Εκπαίδευση στη χώρα μας καθώς και στην τοπική κοινωνία των νησιών μας βλέπουμε και φέτος τη θετική του πορεία καθώς αυξήθηκαν οι εισακτέοι.

Η κάλυψη θέσεων εισακτέων στο Ίδρυμα είναι εξαιρετική έχοντας συνολικά 1144 εισακτέους και συγκεκριμένα, στην Κεφαλονιά έχουμε φέτος 626 , στη Ζάκυνθο 135 και στη Λευκάδα 383 εισακτέους:

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

205

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΉΧΟΥ & ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

194

ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

227

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕ

135

ΛΕΥΚΑΔΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

383

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις