Από λάθος ήχησαν οι σειρήνες πολέμου σήμερα το πρωί και στην Κεφαλονιά!

Σειρήνες πολέμου ήχησαν σήμερα το πρωί σε αρκετές περιοχές της χώρας πιάνοντας αρκετούς κυριολεκτικά στον ύπνο…

Το ΓΕΕΘΑ δεν είναι αρμόδιο σχετικά με τα θέματα αυτά καθώς για τα σχετικά ζητήματα αρμόδια είναι Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δεν υπάρχει κάποια ανάρτηση στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπως και στο ΥΠΕΘΑ ασχολείται με αυτά τα θέματα επίσης.

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για λάθος του ΟΤΕ. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα ο τηλεφωνικός πάροχος ΟΤΕ κάνει δοκιμές. Όμως, αυτή τη φορά λόγω λάθους ακούστηκαν οι σειρήνες πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή περιέργεια και ανησυχία σε κατοίκους,

Tέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι περιοδικά ελέγχονται με τεχνικές δοκιμές τα συστήματα ηχητικής ειδοποίησης της υπηρεσίας ΠΑΜ-ΠΣΕΑ που γίνονται κάθε Παρασκευή, χωρίς να ακούγονται οι σειρήνες.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις