Ευχαριστήρια επιστολή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε συνέχεια του από 22-08-2017 και με κάθε πρόθεση να μην παραλείψω κανένα, ιδιαίτερα από τους εμπλεκόμενους φορείς που συμμετείχαν όλες αυτές τις μέρες στη διαχείριση συνδρομής κατάσβεσης των πυρκαγιών και αντιμετώπισης των συνεπειών αυτών, θα ήθελα να αναφερθώ στην άριστη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την ΔΕΔΔΗΕ Κεφαλονιάς και την άμεση απόκριση των συνεργείων της στην αποκατάσταση των ζημιών του δικτύου.

Επιπλέον θα ήθελα να επισημάνω και να ευχαριστήσω τις πλοιοκτήτριες εταιρίες «Kefalonian Lines» και «Ionian Group» για την αγαθή συνεργασία τους με την Δ/ση Π.Υ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο όταν οι επείγουσες καταστάσεις το επιβάλλουν.

Ο Διοικητής

Βασίλειος Ρ. Σολδάτος

Αντιπύραρχος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις