23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

“Έσκισαν” τα Καραβιωτάκια στη νέα πλατεία Αργοστολίου

Μία μοναδική βραδιά σε Κεφαλονίτες και επισκέπτες χάρισαν χθες στο βράδυ τα Καραβιωτάκια αφού για άλλη μία φορά προσέφεραν επτανησιακή μουσική και μουσικά ακούσματα ποιότητας σε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στη νέα πλατεία Βαλλιάνου.

Είναι γεγονός ότι πλέον το κέντρο της Κεφαλονιάς έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο χώρο όπου η αναβαθμισμένη αισθητική συμβαδίζει με ξεχωριστά πολιτιστικά δρώμενα. Και είναι επίσης γεγονός ότι ο Δήμος της Κεφαλονιάς έχει πλέον αφήσει το στίγμα του και δημιουργεί μία νέα εποχή.

Πραγματικά τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες χθες το βράδυ έφυγαν με ένα αίσθημα ότι επιτέλους κάτι έχει αλλάξει σε αυτόν τον τόπο αλλά και με μία νότα αισιοδοξίας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις