23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Σημαντικές επαφές είχε ο Δήμαρχος στην Βουλγαρία

Σε πολύ καλό επίπεδο εξελίσσονται οι “Συσκέψεις Εργασίας” του Δημάρχου Κεφαλλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση με τον Δήμαρχο Dobrich, κ.Yordan Yordanov, σε θέματα συνεργασίας των δύο Δήμων.

Στις συσκέψεις συμμετέχουν ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού, κ.Ευάγγελος Κεκάτος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Dobrich, κ.Petia Pablova, ο επιχειρηματίας κ.Ανδρέας Ρομποτής και Διευθυντικά Στελέχη της Δημοτικής Αρχής του Dobrich.

Οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων αντάλλαξαν συμβολικά δώρα μεταξύ τους, ενώ σύντομα αντιπροσωπεία επισήμων του Δήμου Dobrich θα επισκεφθεί την Κεφαλλονιά. Αξίζει να τονιστεί ότι οι τομείς συνεργασίας που ενδιαφέρουν τους δύο Δήμους είναι οι επενδύσεις, η εκπαίδευση , ο τουρισμός και η θρησκευτική περιήγηση.

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις