30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Συνεργασία Δήμου με το Ιόνιο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού για την αισθητική αναβάθμιση του Ληξουρίου

Τους τελευταίους μήνες είναι σε εξέλιξη μια συνεργασία του Δήμου Κεφαλονιάς με το Ιόνιο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού με σκοπό τις εικαστικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας με στόχο την αισθητική και πολιτιστική αναβάθμιση και ανάδειξή τους.
Η αρχή θα γίνει με την εικαστικό Estefania Valls Urquijo, με σπουδαίο βιογραφικό και παρουσία σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο, η οποία μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ένα έργο της στο εσωτερικό του ποταμιού.
Για το έργο αυτό θα χρειαστούμε πλακάκια οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους και χέρια για να βοηθήσουν την καλλιτέχνη.
Όσα περισσότερα υλικά έχουμε και όσα περισσότερα χέρια τόσο μεγαλύτερο κομμάτι του ποταμιού θα φτιαχτεί!!
Παρακαλώ όσοι έχουν πλακάκια από περισσεύματα που τους είναι άχρηστα, σε οποιοδήποτε χρώμα, για το έργο αυτό θα φανούν χρήσιμα!!
Επίσης όσοι μπορούν να βοηθήσουν και να δουλέψουν με την καλλιτέχνη το διάστημα που θα δημιουργεί το ψηφιδωτό μπορούν να το δηλώσουν στο 2671360952 και στο 6972226757.
Τα υλικά πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι 1/9/17.
Μας δίνεται η ευκαιρία να αναβαθμίσουμε αισθητικά ένα σημείο αναφοράς για την πόλη μας με ελάχιστο κόστος!!
Ταυτόχρονα θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όσες ή όσους δουλέψουν με αυτή τη σπουδαία καλλιτέχνη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις