Στη Βουλγαρία Παρίσης και Κεκάτος, για αδελφοποίηση με τον Δήμο του Ντόμπριτς

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Οικονομικού και Τουριστικού profile της Κεφαλλονιας, για την Βουλγαρία αναχώρησαν το Σάββατο, ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κ. Ευάγγελο Κεκάτο, μετα απο πρόσκληση για “Συναντήσεις Εργασίας” με Πολιτικούς, Πολιτειακούς και Οικονομικούς παράγοντες της Βουλγαρίας.

Πρόκειται λοιπόν, εκτός των άλλων, να προκύψει και η αδελφοποίηση μεταξύ του Δήμου Κεφαλλονιάς και του Δήμου Ντόμπριτς της Βουλγαρίας. Εξάλλου, είναι δεδομένες οι παραδοσιακά φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Η συμφωνία για την αδελφοποίηση των δυο Δήμων θα επιτρέψει στους πολίτες της Κεφαλλονιάς και του Ντόμπριτς να αρχίσουν να συνεργάζονται σε πολλά θέματα, τόσο στον οικονομικό όσο και στον πολιτιστικό και πολιτικό τομέα. 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις