Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής «καίει» τους συναδέλφους του: Η εταιρία έδρασε πολύ σωστά, αυτές είναι οι διαδικασίες

Θόρυβος δημιουργήθηκε μετά την επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΟΠΥΣΥΠ), με την οποία κατήγγειλαν ότι κατέβασαν από το πλοίο στην Κεφαλονιά τους πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν πάει ως ενίσχυση για να σβήσουν τις φωτιές στο νησί και αποδεσμεύτηκαν καθώς δεν ήταν πλέον απαραίτητη η βοήθειά τους.
Σήμερα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού Ionian Channel ο εκπρόσωπος των πυροσβεστών δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η εταιρεία έκανε σωστά τη δουλειά της. Κάθε συνάδελφος όταν πρέπει να επιβιβαστεί σε ένα καράβι για να ταξιδέψει πρέπει να έχει κατάσταση επιβίβασης του προσωπικού καθώς και των οχημάτων. Κάτι που σ’ αυτή την περίπτωση, δυστυχώς δεν έγινε, ήταν παράλειψη κάποιου συναδέλφου, και γι’ αυτό το λόγο η πλοιοκτήτρια εταιρεία έκανε αυτό που έκρινε σωστό. Πρέπει να γνωρίζει τα άτομα που ταξιδεύουν στο καράβι καθώς και τα οχήματα που έχουν οι πυροσβέστες».

Μάλιστα, όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ, η εταιρία δεν τους …κατέβασε από το πλοίο απλά περίμενε να εκδοθούν μηδενικά εισιτήρια ώστε να επιβιβασθούν στο συγκεκριμένο πλοίο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ρήγα καθώς και του πλοιοκτήτη της Kefalonian lines κ. Διονύση Λυκούδη στο βίντεο που ακολουθεί:

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις