23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Expired: Απόψε οι ONIRAMA και ο TONY SFINOS στο Στάδιο Αργοστολίου

Το δημοφιλές ελληνικό συγκρότημα των ONIRAMA παρέα με τον TONY SFINOS έρχονται Κεφαλονιά για μία μοναδική βραδιά το Σάββατο 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου.

Θα παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες και όχι μόνο καθώς ο Tony Sfinos αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο με το δικό του ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Στα τιπ του εισιτηριου περιλαμβάνονται: Για όλα τα παιδιά δωρεάν 1 αναψυκτικό με την είσοδό τους στο γήπεδο ( το αναψυκτικό είναι το ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ).

Για τους ενήλικες  στις 4 μπύρες δίνονται + 2 δώρο ( τιμή μπύρας 3 ευρώ το τεμάχιο).

Μετά το τέλος της συναυλίας με την επίδειξη του εισιτηρίου το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ : ANTICO CAFE, COZI, BAROQUE, BEES KNEES, CAFFE IN, DASH!!!!

TIMEΣ ΚΥΛΥΚΕΙΟΥ : ΝΕΡΟ 0,50 ΛΕΠΤΑ ΜΠΥΡΑ 3 ΕΥΡΩ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ 3 ΕΥΡΩ
Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ CREPALAND ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΡΕΠΕΣ…

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις