Σωτήρης Κουρής: Είναι ώρα επαγρύπνησης και συμπαράταξης!

Η αντιμετώπιση κάθε φωτιάς χρειάζεται σύμπνοια και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων και όχι μόνο . 

Δύσκολες ημέρες και ιδιαίτερα σκληρές νύχτες για όλους όσους με ιδιαίτερο αίσθημα επαγγελματικότητας και ευθύνης αντιμετωπίζουν τις φωτιές το τελευταίο διάστημα στην Κεφαλονιά μας . 

Οι γνωστοί-άγνωστοι στα ίδια πάντα σημεία , όταν ο καιρός το επιτρέπει . 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία , στους πιλότους των αεροσκαφών PJL για το τιτάνιο έργο της άμεσης κατάσβεσης , στήν Πολιτική Προστασία της Π Ε Κεφαλονιάς και του Δήμου για την στήριξη και συνδρομή των πυροσβεστικών δυνάμεων , στήν Αστυνομία και στην Δασική Υπηρεσία που συντονισμένα βοηθούν και στηρίζουν . 

Ιδιαίτερα οι εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας των περιοχών επιτελούν πάντα το μέγιστο έργο τους . 

Οι στιγμές αυτές χρειάζονται σύμπνοια και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων και ιδιαίτερα την επαγρύπνηση των πολιτών και προ πάντων την συμπαράσταση και την στήριξη όλων μας για τα αναμενόμενα αποτελέσματα . 

Σωτήρης Κουρής 

τ. Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης 

Περιφερειακος Συμβουλος ΠΙΝ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις