Νέες εστίες φωτιάς σε Καραβάδο και Αλλειματά

Νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν απόψε σε Καραβάδο και Αλλειματά με τον αέρα να έχει δυναμώσει κάνοντας το έργο της Πυροσβετικής και των εθελοντών ακόμη πιο δύσκολο.

Η φωτιά ξεκίνησε από τον Καραβάδο και αυτή τη στιγμή καίει ανεξέλεγκτα ενώ η πορεία της αλλάζει λόγω του δυνατού αέρα που πνέει στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά που έκαιγε στα Δοριζάτα οδεύει προς το μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα.

Στην περιοχή Ελειού-Πρόννων και συγκεκριμένα στο χωριό Αλλειματάς κοντά στο Ρατζακλί υπάρχει εστία φωτιάς, η οποία καίει πυκνή βλάστηση και σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να είναι ανεξέλεγκτη.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε τον χθεσινό εφιάλτη και ότι οι εστίες σύντομα θα τεθούν υπό έλεγχο και θα σταματήσει το καταστροφικό τους έργο.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις