30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ο Johnny Vavouras την Πέμπτη 17 Αυγούστου “The Fishbone Bar” στο Φισκάρδο

Με ένα δυναμικό πρόγραμμα που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του rock n roll συνεχίζει τις μουσικές Αυγουστιάτικες βραδιές του το καφέ μπαρ “The Fishbone Bar” στο Φισκάρδο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης Johnny Vavouras, λάτρης της Κεφαλονιάς, “ξαναχτυπά” μετά και την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παρουσία του στο “The Fishbone Bar” στο Φισκάρδο την περασμένη εβδομάδα, έρχεται για μία δεύτερη μοναδική συναυλία την Πέμπτη 17 Αυγούστου συντροφιά με το συγκρότημά του τους Cadillacs για μία βραδιά γεμάτη rock n roll και blues.  Συμμετέχει και ο νεαρός ταλαντούχος κιθαρίστας Waltteri Giakoumatos.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις