Συγχαρητήρια επιστολή από τη Βουλευτή για το έργο της Πυροσβεστικής

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τα σώματα ασφαλείας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να υπερασπιστούν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και ασφαλώς το περιβάλλον μας. Πιο συγκεκριμένα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας, των Εθελοντικών Ομάδων καθώς και των κλιμακίων της Πολεμικής Αεροπορίας, των οποίων η συμβολή είναι διαχρονικά καθοριστική.

Το φωτεινό παράδειγμα των σωμάτων ασφαλείας της πατρίδας μας δείχνει πως όταν είμαστε όλοι ενωμένοι και αλληλέγγυοι απέναντι σε κοινούς κινδύνους, τότε πραγματικά μπορούμε να καταφέρουμε θαύματα! Τους ευχαριστούμε θερμά για τις υπέρ-πολύτιμες υπηρεσίες τους και τους ευχόμαστε να είναι πάντοτε έτσι αποτελεσματικοί στις επιχειρησιακές επεμβάσεις τους και, κυρίως, χωρίς απώλειες.

Αργοστόλι, 14/08/2017
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου
Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Γραμματέας Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις