Στη Κεφαλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος –Θερμή υποδοχή και συγκίνηση [εικόνες]

Γράφει ο Παναγής Φωκάς

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι αρχές της Κεφαλονιάς στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο κατά άφιξη του στο Αεροδρόμιο του νησιού πριν από λίγο.

Κλήρος και λαός έγινε μια φιλόξενη «αγκαλιά» για να υποδεχτεί το μεγάλο Κεφαλλονίτη θρησκευτικό ηγέτη που μετά από χρόνια επιστρέφει στο τόπο των προγόνων του.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και πλήθος ιερέων της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος, η Βουλευτής του νομού κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιπερφερειάρχης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ και του Πολιτισμού κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφάλειας, Πολιτιστικών Συλλόγων κ.α.

Ένα μικρό παιδάκι τον πλησίασε και του έδωσε μια ανθοδέσμη ενώ ο Αρχιεπίσκοπος, φανερά συγκινημένος, εντυπωσίασε με την απλότητά, την ανθρωπιά του και το μήνυμα της αγάπης που έστειλε κατά το σύντομο χαιρετισμό του.

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από την Γιάννα Κουλουμπή

    

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις