6 μέρες έμειναν για το Lixouri Quake Festival-Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Λιγότερο από μία βδομάδα έμεινε για να πραγματοποιηθεί το όνειρο μιας ομάδας ανθρώπων, που το μόνο που κυνηγάνε είναι η πρόοδος και η ανάδειξη του τόπου τους. Το όνειρο αυτό σιγά-σιγά παίρνει την τελική του μορφή.

6 μέρες πριν το Lixouri Quake Festival. Παρά το άγχος της ομαλής διεξαγωγής είμαστε και ενθουσιασμένοι που κάτι καινούργιο έρχεται στο Ληξούρι. Ένα festival που ελπίζουμε να καθιερωθεί και να διασκεδάζει για πολλά χρόνια μικρούς και μεγάλους.

Σας καλούμε όλους την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 19:00, στο Παλαιό Γήπεδο Ληξουρίου, πίσω από τον Λιμένα του Ληξουρίου για να κουνηθούμε στα μουσικά ‘ρίχτερ’ του Quake Festival.

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση: 12 ευρώ

Στην είσοδο: 15 ευρώ

(Οι τιμές ισχύουν για παιδιά άνω των 8 χρονών)

Σημεία Προπώλησης

Ληξούρι: Happy House, ΚΤΕΛ Ληξουρίου, Perdikis Travel, Musi Café (Διόνυσος), Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, V&S Corner.

Αργοστόλι: Ainos Travel, Speedex Courier, Βιβλιοπωλείο Πετράτος (Λιθόστρωτο)

Σάμη: ΚΤΕΛ Σάμης

Πόρος: Πρακτορείο Ρωμανός Γαβριελάτος

Η προπώληση θα ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 18/08 και ώρα 12:00.

*Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η μετακίνηση με αυτοκίνητο δεν χρειάζεται καθώς ο συναυλιακός χώρος θα πραγματοποιηθεί στα 150 μέτρα από το ferry boat των οποίων θα υπάρχει ανταπόκριση και μετά την λήξη του Festival.*

Η ομάδα του Lixouri Quake Festival

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις