Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου για τον Μητροπολίτη Γεράσιμο Φωκά

Πραγματοποιήθηκε χθες μέσα σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου “Γεράσιμος Φωκάς-Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Ένας ουρανοθρόνιστος επίσκοπος. Με τη φωνή των Κεφαλλήνων” του Δημήτρη Κουγιανού.

Για το βιβλίο μίλησαν: Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Κεκάτος, ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Δημήτριος, ο αδερφός του μακαριστού Μητροπολίτη Θανάσης Φωκάς, ο εκπαιδευτικός Ηλίας Τουμασάτος, ο τ. Πρόεδρος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά Β. Σπαθής και ο συγγραφέας που έκανε την αποφώνηση της εκδήλωσης.

Παρακάτω δείτε τι είπε ο Θανάσης Φωκάς

Δημοσιεύτηκε από Jerry Gasparinatos στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάκης Αλυσανδράτος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκθεση γλυπτικής του Σπύρου Χουρμούζη που εκτίθεται στο θέατρο υπήρχαν και χαρακτηριστικές προτομές του μακαριστού Μητροπολίτη Κεφαλληνίας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις