Κλειστός θα παραμείνει ο Εθνικός Δρυμός Αίνου από σήμερα έως και τη Δευτέρα 14 Αυγούστου

«Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 (ώρα 20:00μ.μ.) έως και την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 (ώρα 08:00π.μ.)»

Σας ενημερώνουμε ότι, ο «Εθνικός Δρυμός Αίνου» θα παραμείνει κλειστός, για τους εκδρομείς από την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, από τις 20:00 μ.μ. έως και τις 08:00 π.μ. της Δευτέρας 14 Αυγούστου 2017, καθώς, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η κατηγορία κινδύνου για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, αντιστοιχεί στον βαθμό επικινδυνότητας 4 (Πολύ Υψηλή).

Ο Φορέας Διαχείρισης «Εθνικού Δρυμού Αίνου», θα μεριμνήσει να ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή του μέτρου.

Παρακαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ όπως διευκολύνουν την ενημέρωση του κοινού.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του νησιού όπως, συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες, για την εφαρμογή του μέτρου και την προστασία του «Εθνικού Δρυμού Αίνου».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις