ΛΗΞΟΥΡΙ: Προετοιμασίες ενόψει Ράλι Ιονίου

Από το πρωί σήμερα στο Ληξούρι τα συνεργεία του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την υποδοχή των σκαφών που συμμετέχουν στο Ράλι Ιονίου.
Με τη σκούπα να καθαρίζει το χώρο πίσω από το άγαλμα του Λασκαράτου που πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε (μένουν μόνο τα φωτιστικά να τοποθετηθούν)και τα συνεργεία να δουλεύουν  πυρετωδώς στο κομμάτι του “Βραχίονα” για τελειώσουν και εκεί, πνέει ένας αέρας αισιοδοξίας για τους κατοίκους του Ληξουρίου.
Όλα αυτά σε συνάρτηση με το σπουδαίο έργο της αντικατάστασης των 14,5 χιλιομέτρων αμιαντοσωλήνων που πρόσφατα εντάχθηκε…
Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει η άφιξη των ιστιοπλοίκών και το Σάββατο το βράδυ θα γίνουν οι απονομές μπροστά από το Ενυδρείο.
Λόγω των ιστιοπλοικών που θα βρίσκονται μέσα στο λιμάνι και για λόγους ασφαλείας η Βαρκαρόλα μεταφέρθηκε από την Παρασκευή 11/8 για την Κυριακή 13/8 και ώρα 10:00 μμ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις