30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ο Πρέσβης του Καναδά στην Κεφαλλονιά, ήρθε με προτάσεις για συνεργασία! [εικόνες]

Μια πολύ σημαντική συνάντηση είχε ο Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, το Σαββατοκύριακο, αφού υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα, κ. Keith Morrill.

O Πρέσβης βρέθηκε στο νησί μας για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα αποκαλυπτήρια του Ιωάννη Φωκά στο χώρο του Λιμεναρχείο, δήλωσε θαυμαστής της Κεφαλλονιάς και σχολίασε πως στο νησί μας βλέπει μια άλλη Ελλάδα, αφού θεωρεί πως οι αναπτυξιακές κινήσεις που συμβαίνουν είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Μάλιστα, ζήτησε από το Δήμαρχο να έχουν συνεργασία σε επίπεδο πρωτογενή τομέα και τουρισμού.
Στη συνάντηση βρέθηκε και ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Τέρενς Κουίκ, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος, η Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων ” Οδυσσεύς”, κα Αγγελική Χιόνη, ο Πρόεδρος και ο επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κύριοι Διονύσης Βλάχος και Μαρίνος Χιόνης αντίστοιχα.

Πηγή: ekefalonia.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις