Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΚΩΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Αγκώνας προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια γενική συνέλευσή του τις 18/8/2017 και ώρα 20.00 στον χώρο της τοπικής κοινότητας «Αγκώνα».

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι ο απολογισμός των πεπραγμένων από εκλογής του ΔΣ έως και την Γενική συνέλευση, καθώς και ο προγραμματισμός των επερχόμενων δράσεων .

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για την στήριξη του συλλόγου μας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλλει την ετήσια εισφορά τους (ήτοι δέκα ευρώ) για όλα τα έτη από συστάσεως του Συλλόγου. Τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων ως και νέες εγγραφές μπορούν να λάβουν χώρα και την μέρα διεξαγωγής της συνελεύσεως ήτοι την 18η Αυγούστου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί εντός δεκαήμερου από την 1η ορισθείσα ημερομηνία.

Εκ του ΔΣ

Ο πρόεδρος

ΠΑΡΙΣΗΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις