Απόψε η έκθεση “Σύνοψη” του Κώστα Ευαγγελάτου και η “Πανσέληνος στον Κήπο” στη Villa Ροδόπη

Απόψε Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 9μμ, θα εγκαινιαστεί στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη, Μεσολωρά 7 και Βύρωνος, στο Αργοστόλι, η έκθεση με τίτλο “Σύνοψη 2017” του Κώστα Ευαγγελάτου και στις 10.15μμ, θα παρουσιαστεί στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του κήπου η εκδήλωση Πανσέληνος στον Κήπο.
Την έκθεση και τα φετινά δρώμενα λόγου, χορού και μουσικής θα παρακολουθήσουν και προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν έρθει για το γεγονός.
θα παρουσιαστεί  η νέα ποιητική συλλογή του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο “Ερμητικές Λαμπίδες”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ” Άπαρσις “,Αθήνα 2017, με ανάγνωση ποιημάτων του κοινωνικού προσανατολισμού.
Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το χορευτικό σόλο “ΔΙΔΩ”, με την θαυμάσια χορεύτρια Κατερίνα Χριστοφόρου. Μουσική του Henry Purcell – άρια από την opera Dido and Aeneas. Χορογραφία-Σκηνοθεσία της ευρηματικής Φένιας Αποστόλου, Χοροθεάτρο Λυδία Λίθος.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη σύγχρονη σύνθεση για πιάνο, μαγνητοταινία, απαγγελία και παιδική χορωδία του Νίκου Γαρμπή-Nicofilimon με τίτλο “Ύμνος στην Κεφαλονιά” σε ποίηση Κώστα Ευαγγελάτου. Στο πιάνο ο συνθέτης.
Την παιδική χορωδία διευθύνει ο διακεκριμένος Κεφαλονίτης μαέστρος Άγγελος Μουρελάτος. 
Συμμετέχει με απαγγελία του ποιήματος η κ. Αγγελική Κοκκολιάδη-Γαμπή, η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς της Πανσελήνου!
 
Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa “Ροδόπη”,
Είσοδος έκθεσης: Ι. Μεσολωρά 7 και  Βύρωνος.
Είσοδος στον “Κήπο του Χαρίλαου – Μωβ Σκηνή”: Γ. Μαντζαβίνου 8.
Αργοστόλι, Κεφαλονιά.
Είσοδος ελεύθερη.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις