30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουϊκ στο Αργοστόλι για τις εκδηλώσεις των Αποδήμων

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ Τέρενς Κουίκ θα παραστεί σήμερα Παρασκευή (04.08.17) και αύριο Σάββατο, στις εκδηλώσεις της 18ης εβδομάδας Αποδήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που διοργανώνει η παγκόσμια Ομοσπονδία τους «Οδυσσεύς».

Το αντάμωμα των Ομογενών των δύο ιστορικών νησιών του Ιονίου Πελάγους είναι αφιερωμένο:

-Στον θαλασσοπόρο Ιωάννη Φωκά – Βαλεριάνο (Juan De Fuca), ο οποίος με Ισπανική αρμάδα ανακάλυψε τα ομώνυμα στενά που χωρίζουν το νησί του Βανκούβερ στον Καναδά από τις ΗΠΑ και

-Στα πρωτοποριακά προγράμματα του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών «Σταύρος Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Simon Frazer Βανκούβερ Καναδά, στο οποίο προΐσταται ο Δρ. Ανδρέας Γερολυμάτος.

Ο Υφυπουργός θα παραστεί επίσης στην τελετή Ονοματοδοσίας του Αμφιθεάτρου του παλαιού κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στο Αργοστόλι σε «Αμφιθέατρο Γεράσιμος Δ. Αρσένης».

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις