30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Το SeaNema Boat Tour σε συνεργασία με τη Riviera Services σας προσφέρει την εμπειρία του σινεμά από τη θάλασσα

Το SeaNema Open Air Film Festival φέτος σε συνεργασία με τη Riviera Services σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σινεμά μέσα απ’τη θάλασσα.
Τα πολυτελή σκάφη της Riviera Services την Πέμπτη 3 Αυγούστου, ώρα 20.45, θα παραλαμβάνουν τους σινεφίλ επιβάτες από το Λιμενοβραχίωνα Αργοστολίου (Μπαστούνι), θα διασχίζουν την ακτογραμμή του Αργοστολίου μέχρι τον Πλατύ Γιαλό, όπου και θα αράζουν για να μπορούν να παρακολουθήσουν οι πλωτοί θεατές τις ταινίες και την τελετή λήξης του Φεστιβάλ, με ένα ποτήρι κρασί.
Τη μοναδική εμπειρία του γύρου της Λάσσης την ώρα του ηλιοβασιλέματος και της θέασης ταινιών μεσοπέλαγα, πάνω σε σκάφος, θα μπορούνε να βιώσουν όσοι ενδιαφέρονται, αρκεί να ενημερώσουν εγκαίρως εφόσον υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Η ταινία που θα προβάλλεται εκείνο το βράδυ στον Πλατύ Γιαλό θα είναι το απολαυστικό Neruda (Νερούδα) του Πάμπλο Λαραίν, που αφηγείται την περιπετειώδη ζωή του ποιητή και γερουσιαστή Πάμπλο Νερούδα την περίοδο του Ψυχρού πολέμου στη Χιλή.


Τιμή εισιτηρίου: 30 ευρώ
Τηλέφωνο κρατήσεων : 6997001980 
Email κρατήσεων : 
*Κρατήσεις έως και Πέμπτη 3 Αυγούστου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις