23 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης: Συλλυπητήρια επιστολή προς την οικογένεια Αντώνη Δίλαλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 Αργοστόλι 01/08 /2017

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς & Ιθάκης σε έκτακτη συνεδρίαση του , εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο και άδικο χαμό, ενός εξαίρετου νέου ανθρώπου, του συμπολίτη μας Αντώνη Δίλαλου . Το ήθος και η αξιοπρέπεια του θα μείνουν ζωντανά μέσα μας και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων εκείνων που τον γνώρισαν . Ο πόνος και η οδύνη που προκαλεί η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου τόσο νέου ζωντανού, δραστήριου, χαμογελαστού, γεμάτου όρεξη για ζωή δεν αποτυπώνεται με λέξεις .

Η απώλειά του, έχει στοιχίσει σε όλους μας .

Ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του , για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, που θα ζει πάντοτε μέσα στις καρδιές μας !

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις