30 Οκτωβρίου 2020, Παρασκευή

Η μυστική τοποθεσία της μεταμεσονύκτιας προβολής του θρίλερ The Witch αποκαλύπτεται!

Στο Δάσος Κουτάβου, ανάμεσα στα δέντρα, θα γίνει η προβολή του φετινού Secret Screening του SeaNema Open Air Film Festival.

Το μεταφυσικό θρίλερ-φαινόμενο που στοίχειωσε τον ύπνο εκατομμυρίων θεατών ανά την υφήλιο, απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στο φεστιβάλ του Sundance και δεν προβλήθηκε ποτέ στις ελληνικές αίθουσες προβάλεται απόψε στις 00.30 στο Δάσος Κουτάβου και σας εγγυάται μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία για γερά στομάχια!

Νέα Αγγλία του 17ου αιώνα: Μια οικογένεια Χριστιανών εξορίζεται από την πουριτανική κοινότητα όπου διέμενε και εγκαθίσταται σε ένα σπίτι, στις παρυφές ενός σκοτεινού δάσους. Όταν το νεογέννητο παιδί τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς, τα μέλη της οικογένειας συνειδητοποιούν πως κάτι σατανικό κατοικεί στο δάσος.

Να είστε όλοι εκεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις