Έκθεση παλαιών αντικειμένων το Σάββατο 12 Αυγούστου στον Πόρο

Πρόσκληση στην έκθεση παλαιών αντικειμένων

Το ΣΕΔ&Δ ‘’Οι Προννοι’’ σας προσκαλεί στις 12 Αυγούστου στην πλατεία του Πόρου που θα έχετε την δυνατότητα να δείτε  και να θέσετε τα ερωτήματα σας και τις απορίες σας στον κύριο Χαράλαμπο Μακρή που θα  μας ξεναγήσει σε μία πλούσια έκθεση με τα παλιά αντικείμενα άλλης εποχής, όπως τα πρώτα μέσα επικοινωνίας ασύρματος Morse, ραδιόφωνα , γραμμόφωνα, εργαλεία, παιγνίδια,   κλπ, που θα μας πάει πίσω στα παλιά.

 Μερικοί  θα αντικρίσουν αντικείμενα που θα τους ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις, για τους νέους οι οποίοι δεν έχουν ακόμη δει θα μείνουν ενθουσιασμένοι για την τεχνολογία κάποιας άλλοις εποχής.

Μία τεχνολογία που άφησε τα αποτυπώματά της, σημάδια μία τεχνολογία ακμής, από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει ελάχιστα  χρόνια, όμως έχουν αλλάξει ριζικά κρατώντας όμως  τα βασικά. Θα μείνετε έκπληκτοι για την πλούσια έκθεση που θα δείτε και θα απολαύσετε, καθώς  ο φίλος μας ο Χαράλαμπος  Μακρής με χαρά θα μας ξεναγήσει σε ένα απέραντο λαβύρινθο που σύλλεξε όλα αυτά τα  χρόνια. Ταχτοποιημένα σε 20 πάγκους  και σε άριστοι κατάσταση λειτουργίας.

Θα έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε στις 12 Αυγούστου στην Πλατεία του Πόρου από τις 7,30 μμ.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στην πλατεία του Πόρου να θυμηθείτε τα παλιά.

Χορηγός επικοινωνίας ΣΕΔ&Δ ‘’Οι Προννοι ‘’

Η προεδρος Μ. Βαβαση,  επ/πρόεδρος Γεώργιος Μεταξάς

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις