Χορωδία Αργοστολίου: Συλλυπητήρια επιστολή για τον θάνατο του Ανδρέα Τζιλλιάνου

Το ΔΣ. , οι μαέστροι , οι μουσικοί και οι χορωδοί της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , με θλίψη και βαθειά λύπη έμαθαν τον θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΙΛΛΙΆΝΟΥ , του Κεφαλονίτη , που για πάνω από μια 10ετία , ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της προσπάθειας του συλλόγου μας για την Κεφαλονίτικη , την Επτανησιακή , αλλά και την σύγχρονη Ελληνική χορωδιακή μουσική .

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΛΛΙΆΝΟΣ , έχει παραχωρήσει στα σχήματά μας , ΔΩΡΕΑΝ για χρήση , τον χώρο όπου στεγάζεται η έδρα και η λέσχη του συλλόγου μας .

Εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμότερα συλλυπητήρια και αποφασίζει να παραβρεθεί στην εξώδια ακολουθία καθώς και το εκκλησιαστικό τμήμα της να ψάλλει σε αυτήν .

Το Δ.Σ.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις